dilluns, 28 d’octubre del 2013

el nostre 1er post a Blogger....comença l'aventura...!!!



Bon dia a tothom!
Avui es un gran dia...estrenem blogg!!! 

Fa uns dies vam estar parlant amb la Vicky, una molt bona clienta i bloggera (trendybyvicky), i ens va animar a fer un blogg, tenim facebook i instagram, però un blogg, ni tant sols ens havia passat pel cap!!! Dit i fet!!!! Ja som aquí!  Un peu més a les xarxes socials.

Primer de tot ens presentarem, som l'Anna i la Queralt (una servidora). L'Anna és tarragonina, té 30 anys i per casualitats de la vida ha acabat  vivint a Manresa. Jo, en tinc 31, sóc manresana i de moment no tinc pensament de marxar! Som 2 noies emprenedores que  el dia 8 de novembre de 2008 ens vam embarcar a obrir el nostre propi negoci, el Quenna un centre d'estètica, nutrició i parafarmàcia. I aquí estem... gairebé 5 anys més tard...contentes i amb ganes de seguir tirant endavant....



Com us deia, la setmana vinent ja fa 5 anys que vam obrir, així que estem d'aniversari!!! tenim preparades moltes ofertes, promocions i un munt de regalets pels que vulgueu venir a celebrar-lo amb nosaltres! Així que ja ho sabeu... us hi esperem a tots!


Doncs un cop fetes les presentacions ens queda dir-vos que esperem que no deixeu de llegir els nostres posts, cada setmana us parlarem de nous productes d'estètica i nutrició,tractaments facials i corporals, consells, idees, tendències de maquillatge, ungles i molt més! 


fins aviat!!!


Ens pots seguir també a la nostre pàgina de facebook
instagram: @quennamanresa


Queralt. 












1 comentari:

Moltes gràcies