dijous, 31 d’octubre del 2013


Gaudeix de la Castanyada sense remordiments!!! 




Si estàs fent alguna dieta o vols controlar el teu pes, és inevitable tenir alguna celebració, moniatos, castanyes, panellets, ...que ens obligui a saltar-nos la dieta puntualment, i no podem evitar ingerir aliments rics en greixos i carbohidrats. Per aquests casos, Splendid Kal de Siken form pot ser el nostre gran aliat, ja que redueix les calories extres dels hidrats de carboni i els greixos consumits.

Que és Splendid Kal?

És un complement alimentari en comprimits (via oral), que redueix part de les calories que ingerim amb la dieta, però no s'ha d'utilitzar com un substitut d'una dieta variada i equilibrada.



Que conté i com actua?


  • Xitosan: És una fibra dietètica d'origen marí. Forma part de l'exosquelet dels crustacis (gambes, llagosta..), i al ser una fibra, no s'absorbeix ni es digereix, i s'elimina posteriorment amb la defecació. La particularitat d'aquesta fibra és que apart de retenir aigua, te la capacitat de captar els greixos, formant un complex amb elles que no s'absorbeix ni es digereix, per tant els greixos s'eliminen amb la femta. Encara que no es coneix amb exactitud, s'estima que el xitosan és capaç d'absorbir de 4 a 5 cops els seu pes amb greixos. També redueix el colesterol dolent (LDL) i augmenta la formació del colesterol bo (HDL), per tant contribueix a prevenir l'arteriosclerosi. Com és una fibra, també reté aigua i afavoreix anar de ventre, i augmenta la sensació de sacietat, evitant que mengem grans quantitats

  • Extracte de mongeta blanca (phaseolus vulgaris L.) : Conté faseolamina, substancia que ajuda a reduir l'absorció d'hidrats de carboni complexes (presents a les farines, arròs, pasta, pa..etc), ja que inhibeix les alfa amilases, que son les enzimes implicades a la digestió dels hidrats de carboni complexes. Un excés d'hidrats de carboni no ens interessa, ja que provoca un augment de la glucosa en sang, i per disminuir-la, s'allibera una gran quantitat d'insulina, hormona que augmenta l'absorció i síntesis de greixos, per tant a redueix les calories de la dieta. Hi ha estudis que afirmen que l'ingesta de faseolamina redueix fins un 60% l'absorció de les calories procedents del mido, encara que cada persona pot obtenir diferents resultats depenen de les seves característiques individuals, hàbits alimentaris, estil de vida...etc.
  • Vitamina C: és antioxidant, facilita l'absorció d'altres vitamines i minerals, i contribueix al metabolisme energètic normal. També potencia l'acció del xitosan. 
Com s'ha de prendre? 
La dosis recomanada és de 2-3 comprimits mitja hora abans de les dos principals menjades(dinar i sopar), amb un got gran d'aigua



Bona castanyada a tots!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies