dimarts, 29 d’octubre del 2013

Les dietes del Quenna funcionen!!

Molt bones a tots i totes!!

Hola sóc l'Anna, ahir us va escriure la Queralt i així que avui em toca a mi tirar-me a la piscina!!
Us explico... vaig estudiar el grau superior d'estètica a Tarragona durant 2 anys i després vaig fer la diplomatura de Nutrició humana i dietètica a Vic.

En aquests post us explicaré una mica sobre dietes proteïnades que treballem al Quenna. Com que som una parafarmàcia, tenim tota la gamma de productes del Siken diet, Kot, Nutergia i Enerzona que són productes proteïnats i equilibrats. En aquests 5 anys amb l'experiència adquirida gràcies a tota la gent que ha confiat amb mi, he pogut personalitza una filosofia de treball en aquests tipus de dietes, amb uns resultats espectaculars.



Tinc ansietat pel dolç, pico entre hores, no entenc per que no m'aprimo menjant tant poc, vull aprimar-me de la panxa i no ho aconsegueixo, necessito perdre 3kg abans de Nadal!! ....Aquests i altres problemes son els que em trobo a la consulta.




Doncs tenim la solució amb les dietes proteïnades mixtes!!

Aquests tipus de dietes et permeten perdre pes d'una forma eficaç i segura. El benefici d'aquesta dieta és aportar la dosis necessària de proteïnes, molt important per evitar la pèrdua de massa muscular i no fer un efecte rebot i NOMÉS perdre greix , vulgarment dit els "maleïts mixelins", també incrementa el metabolisme basal (molt important per ajudar al cos a cremar més), i sobretot NO ES PASSA GANA ni et notes cansat,  i amb un bon control dietètic t'asseguro que no tornaràs a recuperar el teu pes anterior.

La dieta és basa en preparats rics en proteïnes i hipocalòrics amb baix contingut d'hidrats de carboni, sucres i greixos.

Si vens al Quenna et personalitzaré la dieta proteïnada per el teu estil de vida: horaris, exercici físic... i et donaré consells per que la "castanyada" o qualsevol àpat imprevist que t'han programat justament quan has començat la dieta,  no et passi factura....

Aquesta dieta consisteix en diferents fases,  la fase inicial consta :
Esmorzar un batut proteïnes , mig matí i berenar una barreta proteinada i,  per dinar i sopar un batut proteïna + una ració de verdures + 1 làctic.
Segons van passant els dies i el resultat obtingut, t'aniré canviant a les diferents fases, on es comença a introduir els hidrats de carboni complexes, com el pa, la pasta, l'arròs, la patata, les llegums,... i vas eliminant els preparats proteïnats per aliments normals, i  poc a poc vas adquirint hàbits alimentaris saludables.



Fer aquests tipus de dieta és molt agradable ja que en pocs dies notaràs que perds volum i  pes,  i tens molta varietat de sabors tant dolços com salats. I estan boníssims!!!
Les dietes del Quenna funcionen!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies